031 663 523, 030 220 100 info@belita.si

Camouflage

Blagovna znamka Camouflage je klasičnim hišnim oblačilom  dodala tudi modni pridih. V predpasnikih Camouflage boste tudi v kuhinji izžarevali stil in eleganco. Poleg moških in ženskih predpasnikov pri nas lahko dobite tudi kakovostne prte, obdelane s teflonom, ki preprečuje vpijanje tekočine ter različne kolekcije namiznih tekačev in pogrinjkov.

Preberite več

My shopping

Nakupovalni vodič My shopping sestavlja globalna spletna stran za širše področje celotne Slovenije in spletne strani za lokalno predstavitev in ponudbo po posameznih mestih in aktualnih obdobjih. Poleg spletne strani je tudi FB stran in tiskani vodič, ki je namenjen gospodinjstvom. Podjetja se predstavljajo s svojimi izdelki, popusti, nagradnimi igrami…

Preberite več

My Hempy

Zgodba My hempy se je začela z natečajem za najbolj inovativno oblačilo iz konopljinega materiala na kmetijskem sejmu v Gornji Radgoni 2016. Predstavili smo moški in ženski predpasnik iz konoplje ter z njima osvojili bronasto medaljo. Kolekcijo predpasnikov smo dopolnili še z namiznimi pogrinjki in tekači iz konoplje. Naslednje področje, ki je sledilo so bili konopljini piškoti iz kozarca….

Preberite več

La Cuisine

Spletni portal z različnimi nasveti in recepti s področja kuhanja. Na voljo so vam različni recepti, ki so že preizkušeni.

Preberite več