031 663 523, 030 220 100 info@belita.si

My Hempy

Zgodba My hempy se je začela z natečajem za najbolj inovativno oblačilo iz konopljinega materiala na kmetijskem sejmu v Gornji Radgoni 2016. Predstavili smo moški in ženski predpasnik iz konoplje ter z njima osvojili bronasto medaljo. Kolekcijo predpasnikov smo dopolnili še z namiznimi pogrinjki in tekači iz konoplje. Naslednje področje, ki je sledilo so bili konopljini piškoti iz kozarca….

Preberite več

Butik daril

Pri nas dobite darila zanjo in zanj. Darila za posebne priložnosti, za nepozabne trenutke, ki jih bodo doživeli vaši obdarjenci. Darila so že pripravljena v različne darilne škatle. Vi morate samo izbrati darilo in ga podariti.

Preberite več

La Cuisine

Spletni portal z različnimi nasveti in recepti s področja kuhanja. Na voljo so vam različni recepti, ki so že preizkušeni.

Preberite več

NanoPoint

Blagovna znamka NANOpoint združuje izdelke s sodobno tehnologijo. Večina izdelkov je osnovana na nanotehnologiji. Na voljo so vam izdelki za čiščenje samo z vodo (ekološko čiščenje) ter nanopremazi (odbijajo umazanijo) za različne površine (steklo in karamika, krom in jeklo, avtomobilsko steklo).

Preberite več

My shopping

Nakupovalni vodič My shopping sestavlja globalna spletna stran za širše področje celotne Slovenije in spletne strani za lokalno predstavitev in ponudbo po posameznih mestih in aktualnih obdobjih. Poleg spletne strani je tudi FB stran in tiskani vodič, ki je namenjen gospodinjstvom. Podjetja se predstavljajo s svojimi izdelki, popusti, nagradnimi igrami…

Preberite več

Camouflage

Blagovna znamka Camouflage je klasičnim hišnim oblačilom  dodala tudi modni pridih. V predpasnikih Camouflage boste tudi v kuhinji izžarevali stil in eleganco. Poleg moških in ženskih predpasnikov pri nas lahko dobite tudi kakovostne prte, obdelane s teflonom, ki preprečuje vpijanje tekočine ter različne kolekcije namiznih tekačev in pogrinjkov.

Preberite več

IZKOZARCA.SI

Blagovna znamka IZKOZARCA.SI je sinonim za pristno in domače. Piškoti, pečeni po receptih naših babic, ki so pekle piškote, po katerih se nam še danes cedijo sline. Kdo se ne spominja babičinih orehovih rogljičkov, po katerih je mamljivo dišala cela hiša in se kar topijo v ustih. V piškotih so same domače sestavine, piškoti so pečeni v majhnih serijah,…

Preberite več

AquaSense

Program Aquasense (občutite vodo) vsebuje področje filtriranja vode ter ioniziranja vode. Na voljo vam je svetovanje na teh dveh področjih z določenimi rešitvami.

Preberite več