info@belita.si
031 663 523

Konopljin čaj – Cvet (vrečka – 20 g)

4,4850,08

Blagodejne učinke konoplje so poznali že v starodavni Indiji, saj so konopljin čaj uporabljali pri ritualih kot pijača dobrodošlice in v medicinske namene. Z uživanjem konopljinega čaja lahko poskrbimo za zdravo telo in s tem pripomoremo k uravnovešenemu endokanabinoidnemu sistemu.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Konoplja zelo pozitivno vpliva na telo, saj krepi imunski sistem ter znižuje raven holesterola in sladkorja v krvi. Na telo deluje pomirjevalno in dobro vpliva na splošno boljše počutje. Dobro vpliva na prebavo, srce in ožilje. Lajša bolečine pri revmatizmu in deluje protivnetno in proti stresno. Je antioksidant, ki ščiti telo proti bakterijam in odpravlja strupe iz telesa ter znižuje telesno težo.

Priprava

V 0,2 l vroče vode dodajte malo mleka, masla ali olja. Nato s to vodo prelijete žličko zdrobljenega  konopljinega čaja. S tem izkoristimo ves terapevtski potencial, ki nam ga ponujajo kanabinoidi, ki se vežejo na maščobe in v vodi niso topni. Čaj naj tako stoji največ 15 minut. Priporočamo pitje čez dan. Čaj pijte nesladkan ali pa sladkan z naravnimi sladili kot sta med in rjavi sladkor.

Shranjevanje

Hranimo v suhem, temnem in hladnem prostoru in v zaprti embalaži.

Sestava

Cvetovi konoplje.

Opis čaja

Dodatne informacije

Pakiranje

Paket 16 kom (16 x vrečka 20 g), Vrečka (20 g)