info@belita.si
031 663 523

Konopljin čaj – Meta (vrečka 20 g)

4,4850,08

Konoplja, ki je osnova metinega konopljinega čaja My Hempy je nabrana na ekološki kmetiji s certifikatom in je sušena v zračnem in temnem prostoru. Dodana je meta, nabrana na visokogorskih pobočjih in manjših slovenskih kmetijah.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Čaj, pripravljen iz mešanice industrijske konoplje in mete nas pomiri že s svojo čarobno aromo, ki nam po eni strani pričara toplino, po drugi strani pa osvežilni vonj mete hladi in prijetno osveži. Čaj ni le prijetnega okusa in bogate arome, ampak je tudi zdravilen.

Konoplja zelo pozitivno vpliva na telo, saj krepi imunski sistem ter znižuje raven holesterola in sladkorja v krvi. Na telo deluje pomirjevalno in dobro vpliva na splošno boljše počutje. Dobro vpliva na prebavo, srce in ožilje. Lajša bolečine pri revmatizmu in deluje protivnetno in proti stresno. Je antioksidant, ki ščiti telo proti bakterijam in odpravlja strupe iz telesa ter znižuje telesno težo.

Priprava

Čajno žličko zelišč prelijemo s skodelico vroče vode in pustimo stati 5-10 minut. Potem precedimo. Priporočamo pitje nesladkanega čaja, katerega pa po želji lahko sladkamo z medom.

Shranjevanje

Hranimo v suhem, temnem in hladnem prostoru in v zaprti embalaži.

Sestava

Cvetovi in vršički konoplje, listi poprove mete.

Preberite več o čaju.

Dodatne informacije

Pakiranje

Paket 16 kom (16 x vrečka 20 g), Vrečka (20 g)