info@belita.si
031 663 523

Konopljin čaj – Sivka (vrečka 20 g)

4,4850,08

Sivka, ki je svoj osvajalski pohod začela že v antičnih časih, je v konoplji našla svojega odličnega sopotnika. S svojo bogato aromo dopolni blag zeliščni vonj konoplje.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Konopljin čaj s sivko deluje kot blago pomirjevalo proti vznemirjenosti, živčni izčrpanosti in nespečnosti, prav tako pomaga pri prebavnih motnjah živčnega izvora. Spodbuja tek, ureja prebavo, odvaja žolč, blaži trebušne krče, odpravlja napenjanje in vetrove, žene na vodo, pomiri in uspava ter tudi preprečuje omedlevanje.

Konoplja zelo pozitivno vpliva na telo, saj krepi imunski sistem ter znižuje raven holesterola in sladkorja v krvi. Na telo deluje pomirjevalno in dobro vpliva na splošno boljše počutje. Dobro vpliva na prebavo, srce in ožilje. Lajša bolečine pri revmatizmu in deluje protivnetno in proti stresno. Je antioksidant, ki ščiti telo proti bakterijam in odpravlja strupe iz telesa ter znižuje telesno težo.

Priprava
Ščepec konopljinega čaja z ingverjem prelijte s pol litra vode vrele vode. Čaj naj tako stoji največ 15 minut. Priporočamo pitje zvečer. Sladkajte z medom in dodajte sok stisnjene pomaranče ali grenivke.

Shranjevanje
Hranimo v suhem, temnem in hladnem prostoru in v zaprti embalaži.

Sestava
Cvetovi in vršički konoplje, sivka, materina dušica, cvetovi kamilice, pomarančna lupinica.

Dodatne informacije

Pakiranje

Paket 16 kom (16 x vrečka 20 g), Vrečka (20 g)