031 663 523 info@belita.si

Pripravljeno za hotele

Osnova konopljinih čajev je kombinacija posušenih konopljinih vršičkov in cvetov. Tej osnovi smo dodali izbrano kombinacijo različnih zelišč, sadja in začimb, katerih okus vas popelje v popolna nova doživetja. Čaji so pakirani v čajne vrečke, na voljo pa so tudi v razsuti obliki. Na voljo so:

  • konopljini zeliščni čaji,
  • konopljini sadni čaji,
  • konopljini začimbni čaji in
  • konopljini pravi čaji.

Da bo izbira lažja, smo pripravili različne pakete. V dveh osnovnih paketih lahko izbirate med štirimi različnimi  izbranimi okusi konopljinih čajev (konopljin cvet, sivka s pomarančo, zeleni čaj in brusnica) ali (melisa, divja češnja, bezeg in ingver).

V ponudbi so čaji, ki so pripravljeni za prodajo v hotelski kavarni. Na voljo pa so tudi čaji v dekorativnih steklenih posodah na lesenih pladnjih z dekoracijo, ki jih lahko ponudite svojim gostom  v samopostrežni restavraciji.

Poleg čajev smo poskrbeli za kompletno promocijsko rešitev, ki vsebuje namizne letake, plakate in promocijske lesene A-table za postavitev pred vhodom v hotelsko restavracijo in dekorativne lesene mize za postavitev v sami restavraciji.