031 663 523, 030 220 100 info@belita.si

IZKOZARCA.SI

Preberite več o blagovni znamki

Blagovna znamka IZKOZARCA.SI  je sinonim za pristno in domače. Piškoti, pečeni po receptih naših babic, ki so pekle piškote, po katerih se nam še danes cedijo sline. Kdo se ne spominja babičinih orehovih rogljičkov, po katerih je mamljivo dišala cela hiša in se kar topijo v ustih. V piškotih so same domače sestavine, piškoti so pečeni v majhnih serijah, izdelujejo pa jih pridne roke gospodinj posameznih kmetij.

Tudi embalaža spominja na stare čase. Stari kozarci za vlaganje, zaprti s steklenim pokrovom in tesnilno gumico ter kovinskim zapiralom. Embalaža, ki je primerna za darilo kot tudi za ohranjanje svežine ter dekoracijo na mizi.

Poleg različnih vrst piškotov v kozarcu so na voljo tudi že pripravljene zmesi suhih sestavin v kozarcu za enake piškote in domač kruh. Zmesi za piškote dodate samo maslo, oblikujete piškote jih spečete in pohrustate. Zmesi za domač kruh pa dodate samo mlačno vodo, premešate, pustite da vzhaja in spečete.

Zraven domačih piškotov je seveda obvezna skodelica domačega čaja ali pa kave. Za vas smo pripravili različne mešanice čajev, nabranih na  slovenskih travnikih in visokogorskih pašnikih. Tudi čaji so pakirani v ličnih kozarcih, ki so dobro zaprti in tako ohranjajo svežino čaja.

Novost so sladice iz kozarca, katerih recepte lahko najdete na naši spletni strani lacuisine.si, sladice pa lahko poskusite v  nekaterih gostinskih lokalih.