031 663 523, 030 220 100 info@belita.si

O nas

Kot večina zgodb se tudi naša začne v družini. Čeprav je uradno stara komaj pet let, njene ideje segajo daleč nazaj v zgodovino. Bližalo se je novo leto, skupna večerja, na katero je bilo povabljenih deset ljudi. Ker za tak dogodek priprave potrebujejo kar nekaj časa, se lotiva organizacije kar zgodaj. Glede na to, da se oba rada vrtiva po kuhinji, je bila seveda prva točka iskanje ustreznega menija. To je bilo kar hitro pripravljeno in ob najinih večerjah tudi preizkušeno.

Težava pa se je začela, ko sva začela iskati primerno dekoracijo za praznično mizo. Obiskala seva kar  precej trgovin, vendar nisva našla primernega kompleta, ki bi vseboval vse kar potrebujemo za praznično mizo. Tako je nastala prva kolekcija, ki je vsebovala praznični pogrinjek z vezenim božičnim vzorcem, tekač za sredino mize  in serviete z enakim vzorcem. Podlaga pa je bil seveda praznični prt s teflonskim premazom, iz katerega se madeži kar obrišejo.

Ker pa morajo biti ženske v kuhinji lepe, je bil dodatek h kolekciji še modni predpasnik. Tako je nastala blagovna znamka Camouflage, ki združuje različne kolekcije modnih predpasnikov v kombinaciji z namizno dekoracijo.

Vendar Camouflage ni ostala naša edina blagovna znamka. Kronična bolezen v družini nas je  prisilila v drugačen, zdrav način življenja. Sadne sokove smo zamenjali z ionizirano vodo, po kateri se je zdravstveno stanje nas vseh zelo izboljšalo. Ionizator vode je postal naš dober prijatelj, z njim pa je nastala še blagovna znamka AquaSense, ki zajema filtre in ionizatorje vode.

 

Bolezen nas je gnala k raziskovanju nove, zdrave prehrane in tako je na jedilniku pristala konoplja in nastala nova blagovna znamka My Hempy, ki poleg prehrambenih izdelkov vsebuje še tekstilne izdelke za dom.