031 663 523, 030 220 100 info@belita.si

Izjava o zasebnosti

Podjetje Belita d. o. o. (v nadaljevanju Podjetje) zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Uporabniki pri registraciji ali nakupu dovolijo podjetju Belita d. o. o. zbiranje, obdelovanje in hranjenje osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Podjetje se zavezuje, da bo vse podatke uporabljalo izključno za lastno evidenco in jih ne bomo posredovali tretji osebi.

Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve uporabnika in za nedoločen čas oziroma, če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.

Podjetje zbira osebne podatke za namen izvedbe naročil oz. ponudbe, komunikacijo z uporabnikom, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja storitev in spletnih strani ter, če se kupec tako odloči, za pošiljanje obvestil, novic in ponudb (preko GSM aparata, e-naslova, pisno na njegov naslov).

V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: IP naslov, osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, datum rojstva, spol, telefonska številka, elektronski naslov, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s spletno trgovino.

Podjetje spoštuje zasebnost uporabnikov spletnih strani, ki jih upravlja:

in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani.

Uporabnik je sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.